tiistaina, elokuuta 16, 2005

Valmentajaksi valmentajan paikalle

Sain eilen paikattua sen aiemmin rikkoutuneen pyörän kumin. Ilmeisen onnistuneesti, koska se kesti pyöräilymatkan töihin tänään. En tosin olisi edes viitsinyt sitä paikata, mutta piti ostaa paikkatarvikkeet, kun en kaupassa ymmärtänyt mitään sisäkumien kokomerkinnöistä. Olisi varmaan pitänyt katsoa etukäteen, mitä numerosarjoja niissä kumeissa on.

Näyttää selvältä, että Suomen futismaajoukkueen uusi päävalmentaja on selvä. Palloliitto hämmentää tosin asiaa kummallisesti. Palloliitto valitsee päävalmentajan ja julkaisee omilla sivuillaan tiedotteen, jossa asialla spekuloidaan ja haastatellaan SPL:n puheenjohtajaa. Ei tavuakaan siitä, onko tämä nyt haarukassa oleva vaihtoehto vai selvitetäänkö rinnan vielä muita vaihtoehtoja.

Todennäköisen tulevan päävalmentaja Roy Hodgson itse näyttää jo pitävän itseään valittuna. Kummallista tiedotusta, jos ei muuta.

On varmaan hyvä, että maajoukkue saa nyt sen - ainakin eräiden kovasti kaipaaman - ulkomaalaisen päävalmentajan. On tosin hyvä muistaa, että hyväkään valmentaja ei pysty vaihtamaan tarjolla olevaa pelaajamateriaalia. Se jää sitten nähtäväksi saako siitä materiaalista nykyistä enemmän irti vai ei.

Ei kommentteja: