maanantaina, elokuuta 15, 2005

Ehdokkaan julkisuus

Kokoomuksen presidenttiehdokas kertoo, että Nokiapomo Ollila harkitsi aikanaan tosissaan presidenttiehdokkuutta. Ottia tuota, arvon ehdokas Niinistö, miksi tämä piti kertoa nyt?

Pääseehän tällä tietysti otsikoihin ja samalla ehdokas rinnastetaan huomattavan arvostettuun yritysjohtajaan. Toivon todella, että kysymys ei ole julkisuuden hakemisesta, vaikka en muuta motiivia pystykään keksimään.

Luulisi, että suomalaisen, ison puolueen, joka on vielä opposititossa, ehdokkaalla olisi varastossaan koviakin poliittisia aseita, joilla yrittää julkisuuteen ja keskusteluun. Pitäisikö tällä avauksella sitten aloittaa keskustelu siitä, millainen ehdokas Ollila olisi ollut?

Olen ihan aidosti hämmentynyt. Yleensä tuollainen kama säästetään muistelmiin tai vastaaviin.

KORJAUS: Jos olisin lukenut uutisen tarkemmin, olisin huomannut, että muistelmien julkaisemistahan tässä oli kysymys. Ihmettelyni oli siis turhaa, omasta huolimattomasta uutisten lukemisestani johtuvaa. Sori vaan Sale!
Ihmetellään nyt, vaikka sitten sitä, että eikö Niinistön muistelmista oikeasti muuta ole saanut irti?

2 kommenttia:

Charmi kirjoitti...

"Yleensä tuollainen kama säästetään muistelmiin tai vastaaviin."

Kannattaisi ehkä ottaa asioiden taustoista selvää: Niinistö kertoo Ollilan ehdokkuuspohdinnoista nimenomaan muistelmissaan "Viiden vuoden yksinäisyys". Mediaan asia nousi, koska muistelmat julkaistiin tänään.

Petteri Oksa kirjoitti...

Uppis, kannattaisi ilmeisesti lukea uutisensa tarkemmin. Muistelmistahan tässä tosiaan oli kyse.

Enpä sitten asiaa enää niinkään ihmettele, oli siis kovin luonnollista, että asia nousi esiin. (tosin niitä avauksia odotellaan edelleen)