torstaina, elokuuta 04, 2005

Uusi yritys

Tuossa keväällä mainitsin yrityksestäni aloittaa pyöräilykausi. Eihän se siitä lähtenyt käyntiin, vaan jäi yksittäistapaukseksi. Nyt on uusi yritys päällä ja tämä viikko on mennyt pyöräillessä, tosin yksi kotimatka ja töihintulo jäivät väliin, kun piti ostaa eturenkaaseen uusi päällikumi ja vaihtaa se.

Kilometrejä kertyy suuntaansa 17. Yhteensä tulevat 34 kilometriä päivässä on ainakin meikäläiselle ihan kohtuullinen liikuntapläjäys - ja hienkin saa samalla vaivalla pintaan. Lisäksi on pakko uskoa, että pyörällä ei häviä bussille ajassa käytännössä ollenkaan. Yhteen suuntaan matkaan menee minulla nyt n. 40-45 minuuttia. Bussilla odotuksineen ja ruuhkassa seisomineen menee helposti tuo sama aika.

Päivittelin pitkästä aikaa vähän myös blogin linkkejä. Lisäsin pari blogia, joita seuraan eli Aki Riihilahden, erinomaisesti ja hauskasti jalkapallosta ja elämästä kirjoittavan futisammattilaisen. Lisäsin linkin myös FinlandForThought -blogiin. Se on siitä näppärä, että 99% tapauksissa olen asioista päinvastaista mieltä kuin sitä ylläpitävä Suomessa asuva amerikkalainen libertaristi(sigh!).

Uutena linkkinä laitoin Aulabaarin, joka on verkkokeskustelufoorumi. Sen parhaisiin puoliin kuuluu ehdoton omalla nimellä esiintymisen vaatimus. Keskustelijoita on kohtuullisesti, melkoinen osa poliittisesti oikealla. Sivuston historia on mielenkiintoinen, Aulabaari on Talentumin Duuni.net:n perillinen, joka ensin pyöri yrityspohjaisesti, mutta kun bisnes ei ottanut tulta, otti sen haltuun sivuston aktiiviset kirjoittajat yhdistypohjalta. Ei siellä nykyisin ole tullut paljon kirjoiteltua, kun olen keskittynyt keskustelemaan itseni kanssa täällä omassa blogissa ;)

Toisena uutena linkkinä Nettikivaa osastoon tuli Englannin valioliigan fantasiafutis. Perinteinen homma siis, valitse itsellesi pelaajat valioliigapelaajien joukosta, sivusto laskee heidän suorituksistaan pisteitä ja sitten on mahdollisuus voittaa palkintoja. Peli on ilmainen.

2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Phil on yhtä paljon libertaristi kuin joulupukki on ruotsalainen. Poika parka vaan luulee että hän on löytänyt "Holy Grailin". Monet hänen mielipiteistään yrityksien oikeuksista versus ihmisen oikeuksista ovat täysin hänen omaa ideologiaansa vastaan

Se poika on ylivoimaisesti yksinkertaisin lukutaitoinen ihminen tällä planeetalla. Se kyllä pitää sanoa hänen puolestaan että hänen blogiaan lukiessa yllättyy kerta toisensa jälkeen kuinka yössä ihminen voi olla. Hänen bloginsa on minun ehdoton suosikki, koska se on vaan niin pirun hauskaa.

Petteri Oksa kirjoitti...

Hmm. Jaa. Tuota tuota. On se noinkin.

Tosin libertaristit ovat niin yksilökeskeistä sakkia, että heitä on moneen junaan. Nozickin libertarismi on aika eri juttu kuin Hayekin taloudellinen libertarismi.