sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

Respect

Respect, Eero. Respektiä kypällä Eero! En osaa arvioida Ison-H:n motiiveja tässä asiassa, enkä oikeastaan edes halua. Iso teko jokatapauksessa - ja erittäin yllättävä. Kaikkia kunnia, todellakin.

Yhtään kunniaa ei tipu siitä, että Urpilainen tämän ilmoituksen jälkeen harkitsee pyrkimistään uudelleen. Tehtäviin joko haetaan vastuksesta riippumatta - tai sitten ei. Jos arvioidaan omaa pyrkimistä vain läpipääsyn ja vastuksen kautta, asenne ei ole kohdallaan. Jos pelissä epäonnistuu, ei pidä pyrkiä takaisin peliin - tai pelata ollenkaan.

Jälkimmäinenkin vain kuvaa sitä kuinka Eero yllätti suurimman osa puoluetta housut kintussa. Tästä ei moni ole voinut tietää etukäteen, koska huhuja on ollut minimaalisesti liikkeellä.

2 kommenttia:

Ville Kopra kirjoitti...

Jep, nolo juttu Urpilaiselle. Minusta ei kerta kaikkiaan ole uskottavaa nyt "harkita uudestaan", tällainen antaa vain ehdokkaasta yltiölaskelmoivan kuvan julkisestikin (kaikkihan sitä oikeasti ovat enemmän tai vähemmän).

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Älkää viitsikö! Nyt on todellakin aika arvioida tilanne uudelleen. Väistämättä Eeron kunnioitettava ratkaisu vaikuttaa monen muunkin ajatteluun. Myös niiden, joiden tukea puolueen puheenjohtatajaehdokkaat tarvitsevat. Siksi on hyvä, että Jutta miettii asiaa uudelleen.

Puolueen onni olisi, jos meillä olisi monta ehdokasta, joista valita!