maanantaina, helmikuuta 25, 2008

End of Days

Kavahtkaa sillä tuho on yllänne! Ja maailma loppuu... Eiku ähäkutti. En ala saarnaamaan tuomiota, tuhoa tai tuomiopäivää. Ei tullut pojasta pahaa profeettaa, ainakaan vielä.

Ne päivät jotka ovat loppumassa, ovat päiväni helsinkiläisenä. Tunnelma on osittain synkkä, joten siksi tuo profeetallinen alku ehkä syntyi. Huomenna, jos byrokratia ilmoittamaansa aikaan toimii, lakkaa helsinkiläisyyteni. Ja minusta siis tulee, niin no, siis.... äh, vantaalainen.

En ole syntyisin Helsingistä, ehdin asua täällä 9 vuoden ajan. Silti lähtö Vantaalle tuntuu tavallaan henkisesti vaikealta. Eikä se johdu vain kasvavista matkakustannuksista. Jokin siinä vain tökkii. Mutta ei kuitenkaan tarpeeksi, tai vaakakupin toisella puolella olevat asiat painavat enemmän, joten vantaalaistun.

Uusi koti on tavallaan kaukana kaupungista. Mutta siinä on monta muuta hyvää puolta. Jatkossa minut siis tavoittaa Vantaalta, Nikinmäestä.

PS. Jos joku sattuisi tarvitsemaan antenniverkon digibokseja niin kannattaa ottaa yhteyttä. Olisi myynnissä kaksi kappaletta normikorttipaikkalaatikoita ja yksi tallentava boksi. Eihän uudessa kämpässä tietenkään sama järjestelmä toimi kuin nykyisin...

4 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

"Man looks into the Abyss, and there's nothin' staring back at him. At that moment, man finds his character" Lou Mannheim, Wall Street 1987.

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Tervetuloa! Ei Vantaa niin vantaalta ole kuin miltä saattaa aluksi tuntua :)

Anonyymi kirjoitti...

joko se tallentava meni?

Kaisa kirjoitti...

Ei voi muuta kuin onnitella toveria loistavasta valinnasta!

Tervetuloa!