lauantaina, helmikuuta 02, 2008

Ensimmäinen voitto

Ei tarvinnut mennä lähellekään puoluekokousta, kun ensimmäinen voitto saavutettiin. MFR ei lähde edes ehdolle, joten tätä ei tarvitse puolukokouksessa kaataa.

Olen tähän aiheeseen ja niihin syihin, miksi en missää tapauksessa MFR:ää kannattanut jatkoon, puuttunut jo (useasti) aiemmin, joten olkoon siitä. Eihän tällä suoraan mitään vaikutuksia mihinkään ole, mutta kai sitä saa välillä olla tyytyväinen ihan lähes tyhjästäkin.

Vielä kun puolueen kansanedustajista löytyisi myös siviilirohkeutta. Ymmärtäisivät tavoitella puheenjohtajan paikkaa, eikä varmistella paikkojaan vpj pelissä. Pah.

4 kommenttia:

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Mitä hyötyä siitä on, että puoluesihteeri uhrataan? Liian yksinkertaista. Pahimmillaan tilalle sovitaan joku vielä pahempi. Ja toisaalta työthän hoitaa Eeron uskotut joka tapauksessa.

Viime kokouksessa ei pj- ja puoluesihteeri"kisassa" ollut mitään tehtävissä. Varapj-valintoihin pystyttiin vaikuttamaan. Saa nähdä meneekö tälläkin kertaa samaan malliin.

Kaiken kaikkiaan synkkä päivä puolueelle: kannatus laskee, eikä kukaan nuoremman sukupolven edustaja uskalla lähteä kisaan mukaan. Jutan ratkaisu oli odotettu, mutta surullinen. Ja miksi Mippe vaatii jonkun muun lähtemään kisaan, kun itse pitäisi tehdä se?!!

Petteri Oksa kirjoitti...

Ei uhrata, vaan teloitetaan ihan omasta syystä. Siitä tässä on kysymys.

Varapuheenjohtajuuksilla ei vain ole mitään käytännön merkitystä eli on ihan sama pystyykö niihin vaikuttamaan vai ei.

Toivottavasti Mippe jatkaa vain vaatimista, eikä lähde itse. Enough said.

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Ihana lukea nuoremman polven tovereiden elämäniloa ja positiivisuutta pursuavia kommentteja;) Minä uskon, että keväässä ja kesässä on mahdollisuus aitoon uuteen alkuun SDP:ssä. Se vaatii ehdokkaaksi ryhtyvien lisäksi meiltä taviksiltakin töitä. Keskustellaan, väitellään ja mennään sitten Hämeenlinnaan tekemään linjauksia.

Petteri Oksa kirjoitti...

Nääh! Arto, miksi pitäisi olla happy happy joy joy asioista, jotka eivät sitä ole? Ei turhalla yltiöpositiivisuudella mitään voiteta silläkään.

Eikä se että näistä jurnuttaa tarkoita, etteikö asioita voi muuttaa, yrittää muuttaa ja uskoa muutoksen mahdollisuuteen.

Sitäpaitsi allekirjoittaneesta jurnuttaminen on kivaa an sich.