torstaina, toukokuuta 12, 2005

Uusia haasteita

Eilinen meni vähän ohi, kun Neon käyttäminen uuden putken laittamiseksi korvaan vähän venähti. Liimakorvahan se oli ollut syynä putken tukkeutumiseen ja irtoamiseen. Toivottavasti nyt kestää vähän pidempään ennen kuin taas joudutaan samaan rumbaan uudestaan.

Uudet haasteet taas merkitsevät kohdaltani sitä, että eilen tuli tieto päätöksestä, että minut valittiin Kunta-alan ammattiliittoon KTV:en järjestötoimitsijaksi. Aloitan uusissa tehtävissä kesäkuussa. Life goes on ja uusia haasteita tulee vastaan.

Seuraava vuosi onkin sitten vähän sovittelua, kun jollakin tasolla pitää näitä puheenjohtajakin tehtäviä pystyä hoitamaan - ei varmaan kuitenkaan enää mitenkään näkyvästi. Minä siirryn nyt takavasempaan edustalta taustalle ja rupean tekemään asioita vähän toisesta vinkkelistä. Henkiläkohtaisesti tuntuu ihan hyvältä, tosin vähän tuntuu siltä, että hommat jäävät kesken kun siirtyy kesken kautta uusiin tehtäviin. Tosin luottamustehtävien kanssa on aina vähän näin, että uudet tehtävät harvoin osuvat tasan kausin leikkauspisteisiin.

Uusia tehtäviä, uusia haasteita. Elämää itseään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oivallisen hienoa, onnea!

Jukka kirjoitti...

No tätähän on liikkeellä. Great minds don't just think alike they move alike ;) Äärettömän suuret onnittelut, sulle ja perheelle. KTV teki loistavan ratkaisun ja saa huipputekijän.