torstaina, marraskuuta 13, 2008

Musta hevonen, kiitos

Sosialidemokraatit hävisivät vaaleissa semmoiset 30 kiloääntä (plus äänestysaktiivisuuden kasvu). Siitä sellaiset 12 kiloääntä hävittiin Helsingissä.

Pitäisi alkaa muutos, sillät tavalla isolla alkukirjaimella kirjoitettuna. Marssittaa esille uusi sukupolvi, ottaa vastuuta ja antaa ohjat eteenpäin, aloittaa uudistuminen uusilla kasvoilla. Ja tottakai elävässä kansanliikkeessä tapahtuu juuri näin.

Lauantaina 22.11. valitaan Helsingin demareille uusi puheejohtaja. Ehdolle on saatu tuoretta voimaa urakalla, Ulpu Iivari ja Risto Kolanen. Kummallakin toverilla on ansionsa, mutta öh, hei eikö meiltä oikeasti löydy uusia ja varteenotettavia ehdokkaita, mielellään semmoiset 10-20 vuotta nuorempia (Iivari on 60v, ja Kolanen 54). Tai edes tuoreita.

Kolanen olisi varma järjestövalinta eli juuri niin demaria kuin meiltä voi odottaakin, Iivari tietyistä kyvyistään huolimatta imagokatastrofi. Sori, Ulpu, ei voida vastata vaalitappioon kaimalla pitkäaikaista poliitikkoa naftaliinista. Se nyt vain on väärä vastaus. Mieluummin olisi pitänyt puhua vaikka valtuuston sos.dem ääniharava Eero Heinäluoma piirin puheenjohtajaksi.

Musta hevonen, kiitos.

2 kommenttia:

Pete M. kirjoitti...

Mitäs sieltä Vantaalta käydään stadilaisia neuvomaan?
Malta nyt vielä tovi että teitin siihen liitetään :D

Petteri Oksa kirjoitti...

Mää voi neuvoa ihan ketä vaan, ei vastuuta, ei paineita :)