keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Asia ja oleellisempi asia

Ensin asia: Unohtakaa Tehykriisi, unohtakaa vaalirahasotkut, unohtakaa globaali finanssikriisi! Nyt meillä on Papukaijakohu!

Tämä on naurettavaa, juunou N-A-U-R-E-T-T-A-V-A-A. Vilkaiskaa vaikka IS:n tekstiä.

Jokainen vaalilähetyksiä seurannut huomasi Urpilaisen toiston. Kaikista se varmasti oli kummallista ja vähän hassuakin. Kaikki sen varmaan osasivat pistää jännityksen ja kokemattomuuden piikkiin.

Että elkää nyt puoluetoimistolla kehdatko, "korniuden huippu", arvostella tätä. Olihan se kömpelöä esiintymistä - ja hauskaa. YouTube video on hauska vitsi - ja sellaisena sitä pitäisi kohdella. Get real, Saariniemenkatu 6!.

Ja oleellisempi asia: Maalaisliiton puoluehallitus haluaa vaihtaa johtoa. Oleellista tässä on se, että tuuletus alkoi maalaisliitossa heti vaalituloksen selvittyä. Demarileirissä pohditaan katastrofaalisen eduskuvaalituloksen jälkeen vieläkin, että pitäisikö tuulettua. Nyt kuntavaalituloksen jälkeen pitäisi ehkä aloittaa ikkunoiden avaaminen. Oleellista ei ole tässä johdon vaihtuminen tai vaihtaminen, vaan toimintapojen uudistaminen.

2 kommenttia:

Pete M. kirjoitti...

Hyvä pointti Petteri, kyllä politiiassa pitäisi kyvetä myös nauramaan itselle. Minkä ihmeen takia homman pitää aina olla niin ryppyotsaista?

Vielä hauskempi oli muuten tämä kepun vaalivalvojaisten linssilude:
http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=1&ag=4&t=697&a=6232

Hanna Isbom kirjoitti...

Onneksi puheenjohtaja itse suhtautui asiaan huumorilla. Mustamaalaamiskommentit olivat tosi hassuja, eikä kyllä Jutan suusta. Tämän päivän Demarissa Jutta päättää tekstinsä "kerta kiellon päälle: vielä kiitos kaikille...". Nauratti.