sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

It’s a camp time

Ei, nyt ei ole aika aina niin ihastuttavalle camp huumorille. Alkaa olla aika lähteä leirille ensi viikoksi. Tai siis lähtö on huomen aamulla, mutta lähtötunnelmat alkavat jo olla päälle siivoilun ja pakkailun merkeissä.

Lähdemme siis Neon kanssa kahdestaan viikoksi Urjalaan, Kankaan Torpan leirikeskukseen, Nuorten kotkien kesäleirille. Toivottavasti sääennusteet vielä pitävät sen, minkä lupaavat, niin viikosta tulee erinomainen. Itselle siinä on pojan kanssa ajanvieton lisäksi annoksellinen nostalgiaa mukana, koska kyseisessä paikassa olen lapsena ja teininä viettänyt useamman viikon niin leireillä kuin kursseillakin.

Kuluneella viikolla Neolla oli jalkapallokoulu, HJK:n vetämänä FIM kentällä. Palloilua joka arkiaamu 9-12. Kyllä taas nähtiin, että kaveri on pallo jalassa syntynyt. Sen verran intensiivisesti kolmivuotias jaksoi koko viikon keskittyä harjoitteisiin. Ja olla koko ajan innoissaan siitä, mitä tehdään. Lisäksi koulu oli erittäin hyvin järjestetty ja ohjaajat asiansa osaavia. Loistohomma!

Sen verran politiikastakin, että juodessani aamukahvia takapihalla tänään tuli mieleeni tämä nyt kovin vouhkattu puolueen siirtyminen lähemmäksi keskustaa. Tämä keskustavasemmistolaisuus. Nimiä saa heitellä puolestani ihan miten paljon vaan, mutta yhtään lähemmäksi keskustaa ei politiikan ole käytännössä tarpeen siirtyä. Poliittisessa keskustassahan ei ole mitään muuta kuin pragmaattisuus, kannatuksen hakeminen trendeistä ja arvotyhjiö, joka täytetään kulloinkin yleisesti kannatetuilla asioilla. Ei demareilla siellä ole mitään tekemistä.

Ei kommentteja: