maanantaina, lokakuuta 02, 2006

En selviä tästä yksin....


Ööö... Toimistoni edessä kulkee Sörnaisten rantatie. Vastapäätä yksikköämme on kaksi sellaista ulkomainostaulua. Juuri äsken todistin,
kuinka Postin kampanjamainokseen "ole rohkea näytä tunteesi" kävi mainosyhtiö JCDecaux:n autolla kulkenut ja firman haalareissa ollut kaveri spreijaamssa tekstin "En selviä tästä yksin", ei kai se mainokseen kuulu...? Mistä hitosta mahtaa olla kyse?

7 kommenttia:

Ville Kopra kirjoitti...

Tossahan on kaksikin jamppaa, eikö? Onko mainos vielä tallella vai vaihdettiinko se jo pois?

Petteri Oksa kirjoitti...

Niin jäi tosiaan mainitsematta, että operaatiota katseli koko ajan toinen kaveri, joka lähti omalla autollaan pois. Työnjohtaja?

Mainos on edelleen paikallaan.

Petri Mustakallio kirjoitti...

No ehkä se toinen kaveri oli siinä juuri sen takia ettei se spreijaaja "selvinnyt siitä yksin". Tarvitsi toisen henkiseksi tueksi.

Satu S. kirjoitti...

Leppävaarassa tai sen takana, ehkä Karakalliossa.. jossain Espoossa anyways oli saman firman mainos, mihin oli spreijattu joku "mikko mä tykkään susta" -tyylinen. Mä luulen että se kuuluu siihen kampanjaan, että tyypit ihan luvalla ja työnjohdon nähden spreijaa eri tekstejä niihin, näyttävät erilaisia tunteitaan julkisesti :)

Anonyymi kirjoitti...

Tänään huomasin, että mainitusta mainoksesta Hakaniemeen päin, tien toisella puolella on mainos johon on spreijattu punaisella "tule vaimokseni".

Petteri Oksa kirjoitti...

Eli tilanne taitaa nyt olla se, että tuo tosiaan kuuluu mainoskamppiksee. Aika killeri idea tehdä nuo tekstit aidosti spreijaamalla eikä painettuna, herättää keskustelua, kiinnostusta ja niin edelleen...

Ville Kopra kirjoitti...

No voi perhana! On ne mainosmiehet vaan aina askeleen edellä...