lauantaina, maaliskuuta 26, 2011

25 eurolla Väyrystä vastaan

Hesarin Unto Hämäläinen valottaa tänään The Grand Olde Mediapelurin Paavo Väyrysen presidenttiehdokkaaksi pyrkimisen taustoja päivän Erkkobladetissa. Analyysiin voi hyvin yhtyä. Ja sen voi tarkistaa sieltä päivän lapusta.

Se mikä mielenkiintoa herätti oli minulle uusi tieto, että maalaisliitto (kepu) järjestää avoimen esivaalin presidenttiehdokkaistaan. Kaksikymmentä viisi euroa kun latoo pöytään tai varmaan myös mahdollisesti tilisiirtona hoitaa, niin pääsee mukaan äänestämään. En tosin ole heikäläisten asioita niin paljoa seurannut, etteikö ole mikään ihme, että tieto on minulle uusi.

Hämäläinen ennakoi, että maasta löytyy taatusti jonkin verran ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan sen verran, että pääsevät äänestämään Väyrystä vastaan. Tästä olen toimittajan kanssa eri mieltä. Ne jotka inhoavat Väyrystä, inhoavat ennen kaikkea maalaisliittokepua. Kroonisen allergisesti.

Näin ollen tuota rahaa ei makseta, jotta päästään äänestämään Väyrystä vastaan, vaan Väyrysen puolesta. Sillä se on valinta, joka pahemmin iskee itse puoluetta.

Ei kommentteja: