keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2008

Yrittääkin tukkia mun tie

Ovat uutisissa kertoneet näistä kuljetusyrittäjistä, jolla olisi kova tarve tässä tulevina päivinä tukkia juhannusliikennettä. Haluaisivat alentaa verojaan polttonesteiden osalta. Jep. Yrittääkin tukkia, mun tie niin tulee sahalaitaista terää moottorilla suoraan renkaaseen.

Saahan sitä verojaan vaatia alemmas kuka tahansa ja kaikki muutkin yrittäjät toki mielellään ottavat vastaan tukiaisia, jos niitä jostain saavat. Mutta jos se pitää kääntää muiden ihmisten haittaamiseksi niin ei käy. Sinällään on ihan sama, että olen sitä mieltä, että ei sille verotukselle pidä mitään tehdä - paitsi julkisen liikenteen polttonesteiden osalta. Mutta jos pitäydyttäisiin laillisissa keinoissa vaatia itselleen jotain, jooko.

Ja sitten lisää valitusta: Miksi, voi miksi Italian piti päästä jatkoon? Mieli olisi paljon parempi, jos ne olisivat tippuneet jo nyt pois. Kerpele. Toivottavasti edes Ruotsi lähtee tänään kotiin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

PuJu:laisten potkivat hidastelijoiden halki Sipooseen...

... tai liittyvät joukkoon ja ryyppäävät keskellä väylää. Sen perjantai paljastaa.

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Että mielenosoitukset olisi hoidettava silleen, ettei kukaan huomaa tai näe? Se se vasta olisi vaikuttavaa.

Ruotsi putosi, mutta uuden SDP:n edustajat kyllä keskittyisivät kannustamaan omiaan, eikä toivomaan muiden putoamista. Eikö?

Olen muuten päätynyt siihen, että Hollanti voittaa. Hurjaa olisi muuten, jos Venäjä tekisi triplat eli voittais tämänkin kisan tänä keväänä. Hyää peliä pelasivat eilen.

Petteri Oksa kirjoitti...

Eiku silleen että ne eivät a) riko lakia tai b) aiheuta haittaa yleiselle järjestykselle.

Uusi tai vanha SDP, urheilussa keskityn edelleenkin inhoamaan inhoamani (maa)joukkueita ja kannustamaan niitä joista pidän. Syyt ovat tutkimattomat ja saavat pysyäkin.

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Minusta raja menee siinä, jos aletaan hajoittaa jotain. Mieltä saa osoittaa valtaamalla kadun joko ajamalla hitaasti tai tanssimalla. Talojakin saa valloittaa, mutta ei polttaa. Kunhan asiaa on.

Tunteet ja urheilu ovat mystinen yhdistelmä, enkä minäkään ole vapaa niistä tippumistoiveista. Onneks tästä lähin on kussakin matsissa suosikit selviä ja voi iloisesti huutaa niiden puolesta.

Hyvää juhannusta!

Petri Mustakallio kirjoitti...

Kirjoita jotain uutta....tää tien tukkiminen alkaa riepoa