perjantaina, elokuuta 17, 2007

Tie radioon

Pari päivää sitten puhelin soi, soittaja kertoo olevan Ylestä ja kysyy enkös kirjoittanutkin talonvaltauksesta blogiini jokin aika sitten. "Kirjoitin toki...", vastaan hämmentyneenä. Soittaja jatkaa ja kertoo, että asiasta olla tekemässä Enbusken ohjelmaan keskustelua ja että olisinko halukas tulemaan puhumaan asiasta, esiintymään ainakin vähän kriittisenä äänenä. "Eihän mulla koskaan ole keskustelua vastaan mitään ollut".

Ja niin, blogiin tehty merkintä johtaa allekirjoittaneen Tuomas Enbusken ohjelmaan ensi tiistaina 21.8. kello 9.00 keskustelemaan talonvaltauksista, niiden oikeutuksista ja taustoista Ville Komsin ja nuorisotutkija Mikko Salasuon kanssa.

Keskustelu ja väittely on itsessään kivaa, joten parhaimmillaan tästä voi tulla mielenkiintoista. Kutkuttavaa on myös se, että olen tällä kertaa puhumassa vain itsenäni, en minkään organisaation tai tahon edustajana - ei tartte pidätellä välttämättä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa oikein hauskalta jutulta päästä lähetykseen.. :) Blogit ovat mielenkiintoisia haastateltavien löytypaikkoja. Olen nimittäin kuullut muutaman muunkin päätyneen blogitekstin perusteella joihinkin haastatteluihn.. Jos oikein tsekkasin niin juttu tulee ulos kello 14-15. Kyse on siis varmaan elo, ei syyskuusta.. ;) Pitää yrittää päästä kuulolle..

-neiti Koo-

Anonyymi kirjoitti...

ei ku joo.. Tsekkasin YleQ:n sivut josta se tulee iltapäivällä.. Yritän siis päästä heti aamusta radion ääreen..