tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Mutta missä on Eero?

Sain eilen huomautuksen, tai en oikeastaan huomautusta, vaan toteamuksen siitä, että päivityksiä ei blogiin ole tippunut viikkoon. Normaalista tahdista katsoen se on pitkä tauko. Ei selityksiä. Blogiin merkitsemisen aktiivisuus korreloi hyvin pitkälle muun aktiivisuuden kanssa, nyt on ollut vähän semmoinen passiivisempi vaihe menossa.
--------- click----------asiaan----------click
Eero Heinäluoma totuttiin puoluesihteerinä näkemään jatkuvasti julkisuudessa kommentoimassa, esittämässä ja hyökkäämässä. Tähän ärhäkkyyteen ja tehokkuuteen moni hänet puheenjohtajaksi äänestänyt varmasti myös päätöksensä perusti. Puolue tarvitsee vetäjän, joka on jatkuvasti esillä - niin se vain nyt näinä päivinä on.

Siksi onkin pakko sylkäistä ilmaan kysymys: "Mutta missä on Eero?" Esiintyyhän ministeri tietysti julkisuudessa ja puolueen puheenjohtajakin. Mutta jos vertaa sitä Eeroa, joka mediassa heilui vielä pari vuotta sitten, tähän nykyiseen tilanteeseen, niin ero on - suuri. Toivottavasti tämä ei perustu mihinkään sellaiseen ajatteluun, että puoluesihteeri esiintyisi edelleen siten, kuten Eero teki. Se taktiikka tarvitsisi puoluesihteerin, joka pystyy siihen - ja sellaista sdp:llä ei tällä hetkellä ole.

Ehkä tässä on vain kyse syvemmästä taktiikasta. Don Eero, Silvio Heinäluoma, yrittää taustajoukkoineen korjata suhteellisen huona imagotilannetta pysymällä pois jatkuvasta mediakulutuksesta. Tuon imago-ongelman kyllä vaatimattoman mielipiteeni mukaan korjaisi paremmin syleilemällä sen kuoliaaksi.

Saattaa olla, että säästellään paukkuja vaalikampanjan kovimpia kierroksia varten. Sekin on vähän kummallista taktiikkaa. Saattaa olla, että kyse on ymmärryksestäni, mutta silti minusta on oikeutettua kysyä, että missä se Eero on oikein luuraa?

Ei kommentteja: