perjantaina, syyskuuta 30, 2005

Tekijänoikeuslakimielenosoitus

No, niin sen kuuluisa viimeinen taisto on tulossa. Tekijänoikeuslaista järjestetään eduskuntatalolla mielenosoitus 4.10. kello 13. Järjestäjäninä edustava joukko järjestöjä, poliittiset nuorisojärjestöt laidasta laitaan, muita asiasta kiinnostuineita sekä yksityishenkilöitä.

Kun erilaisilla nettifoorumeilla oli ensin alettu puhua mahdollisesta miekkarista ja kun järjestäjää ei löytynyt, otti eräs ihminen yhteyttä poliittisiin nuorisojärjestöihin. Samaan aikaan Mikko Särelä yksityisesti oli alkanut puhaltaa miekkaria kasaan. Särelän aktiivisella työllä nämä saatiin yhdistetettyä tiistain mielenosoituksekseksi. Lisätiedot osoitteesta www.masinointi.org. Tietoa mielenosoituksesta saa ja kannattaa levittää, taisi siitä jo Pinserikin kertoa.

Ai, miksi hallituspuolueen nuorisojärjestö on mukana vastustamassa lakiesitystä? Koska se on yksinkertaisesti kelvoton laki - sellaista ei tarvitse hyväksyä edes hallituksen puolustamisen nimissä. Eipä nuorisojärjestöllä muutenkaan ole mitään erityistä tarvetta hallituksen puolustamiseen, siellä on eduskuntaryhmä sitä varten.

1 kommentti:

Kafkakoski kirjoitti...

Jipii! Ihanaa huomata, että Suomessa joskus kuitenkin osoitetaan mieltä! Olen hengessä mukana!