Kirjoittaja

Olen, koska kirjoitan. Kirjoitan, koska olen. Teksti muuttaa maailmaa. Vain hyvin muotoillulla viestillä on mahdollisuus tulla ymmärretyksi. Toiminta on viestintää ja viestintä on toimintaa. Yhdessä ne vaikuttavat.

Kirjoittaja on järjestömaailman sekatyöläinen. Takana uraa useita vuosia, edessä luonnollisesti loistava tulevaisuus. Olen - yritän olla - optimisti. Ilon kautta - vaikka väkisin.


Henkilö

Lempääläissyntyinen, henkinen tamperelainen, Vantaalle kotiutunut. Lähempänä viittä -kuin kahtakymmentävuotta oleva ikuinen poika.

Minusta piti tulla merikapteeni, atk-insinööri ja historiantutkija. Hurahdin kuitenkin filosofiaan ja lähdin sitä opiskelemaan. Järjestöelämä vei mennessään ja työt asettuivat ammattiyhdistysliikkeeseen.

Olen omasta näkökannastani ehdottoman puolueellinen. En ole koskaan oppinut ymmärtämään ihmisiä, jotka kumaravat yhden totuuden nimiin. Minusta sellaisia ei ole. Uskon kuitenkin, että yhteisöllisyyden pitää voittaa itsekkyys, rakkauden välinpitämättömyys ja talouden oltava ihmistä varten. Olen raivokkaan yksilöllinen yhteisöllisyyden kannattaja.

Urheilu

"Kaiken, minkä olen oppinut elämästä ja filosofiasta, olen oppinut jalkapallosta", sanoi Camus aikanaan ja
blogin kirjoittaja allekirjoittaa tämän.  Pidän futiksesta. Käyn potkimassa palloa itsekin, vaikka en juuri osaa sitä pelata. Junnuna oli Sääksjärven Loiske, nyt FC Humppaveikot.
  Seurajoukkueista HJK ja Arsenal. Maajoukkueista kotimaa, Kamerun ja Brasilia.

Vannoutunut penkkiurheilija. Tai no, tarkemmin ajatellen, en minä koskaan mitään valaa ole vannonut.

Puhun, kirjoitan, koulutan ja vaikutan

Sairastan ammattipuhujan ammattitautia ja rakastan ääntäni. Voin puhua pitkään. Asiasta tai asian vierestä. Yleensä innostuneesti ja toivottavasti innostavastikkin. Kirjoittaminen on kivaa, siksi tämä blogikin on olemassa.