keskiviikkona, syyskuuta 19, 2007

Saako painaa paniikkinappulaa?

Ajankohtainen kakkonen, tunnetan myös ajankohtainen kepulin nimellä, näytti eilen loistavan pätkän hoitajapalkoista ja siitä mitä luvattiin. Linkistä voi käydä tsekkaamassa tuon, jos ymmärrettävästi meni ohi.

Suurin pointti on siinä, että Jyrki-boy kielsi koskaan luvanneensa mitään tarkkaa siitä, että valtiovalta korvaa kaiken yli yleisen palkkalinjan menevän palkankorotusosuuden. Toimittaja oli kuitenkin tuon kirjallisen lupauksen ruiskukkien kotisivulta kaivanut esiin.

Homma alkaa kohta olemaan sellainen rasite ko. puolueelle, että jotkut tahot alkavat kysellä lupaa panikkinappulan painamiseen. Niin kauan ovat tietysti turvassa, kun kysyvät lupaa eivätkä lämäse namiskaa pohjaa heti ja lujaa.

Toki kokoomus ei tästä muodostuvasta ongelmasta ole kiinnostunut niin kauan kuin se ei radikaalisti näy kannatusluvuissa. Silti saa ihmetellä sitä, miten he eivät toista päähallituspuoluetta ole laittamassa vastuuseen yhteisestä kirjauksesta ohjelmaan. Maalaisliitto saa luistella tällä hetkellä ihan rauhassa ongelmaa karkuun.

2 kommenttia:

Hanna Isbom kirjoitti...

Kiitos linkistä! Katsoin juuri tuon klipin. Siinä se tuli tiivistettynä: kaikkien aikojen huijaus! Tätä pitää nyt pystyä levittämään. Ei noin härskeihin valheisiin ole Suomen politiikassa kai totuttu.

Petteri Oksa kirjoitti...

Olepa hyvä!

Tästä kehittynee vielä jotain, sanoo hän ilman kummoisiakaan ennustajan lahjoja