tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Onhan se...

...mukavaa, kun aamukahvi ei lopu kesken. Paras ostokseni pitkään aikaan on ehdottamasti kesän lopulla töihin hankittu puolilitrainen kahvi"kuppi" (tunnetaan myös ämpärinä). Voi hakea kahvin, vaihtaa pari sanaa käytävällä - ja silti kahvia on vielä jäljellä, kun tulee takaisin huoneeseen. Ja kahvinkulutuskin leikkautuu kätevästi, ei mene enää kuin pari kuppia päivässä. Miten niin kofeiiniaddikti?

...kummallista kuinka hiljaisilla kierroksilla politiikka starttaa syksyynsä. Ehkä se johtuu siitä, että maassa on hallitus, joka ei ole ihan varma (vielä) miten valtaansa käyttää. Ja toisaalta oppositio, joka ei näytä tietävän miten vallasta ollaan syrjässä. Siksi kevyesti on monta aihetta odotettu. Tai ehkä kaikki on suurta taktiikka ja paukkuja säästellään? En usko.

...hieno kirjoitus Kuntsilta. Juuri näin, tarttee tehdä jotain, eikä odottaa, että joku muu tekisi. Tämä pätee aina nuorten ja nk. aikuisten välisissä valtasuhteissa. Nuoret eivät voi saada valtaa lahjaksi - sitä ei voi saada. Valta on aina jotain, mikä pitää ottaa.

Ei kommentteja: