keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Kansanvallan juhlapäivä

Tänään on 1. ennakkoäänestyspäivä, kansanvallan juhlapäivä. Kaikki äänestyspäivät ovat sitä.

Tänään on myös (edelleen) talvilomapäivä. Tosin vähän väsyneissä tunnelmissa, koska herra 1vee heräsi yöllä kirjaimellisesti scheisset pöksyissä ja nukuttuaan lisää päätti, että aamu alkaa tänään 5.50. Mutta se tietty kuuluu asiaan, nythän voisi olla päiväunilla poikien kanssa, eikä naputtelemassa koneella, joten ihan oma vika.

Äänestysaktiivisuus on tietysti seuraavina päivinä mielenkiinnon kohteena. Ei tarvinne olla profeetta, jos veikkaa, että ennakkoon äänestetään enemmän kuin viime vaaleissa. Se on sitten eri juttu, mikä on kokonaisäänestysprosentti. Ja jos ennakoäänten määrä jää viimekertaisen alle, niin sitten on syytä huolestua...

Jos muuten haluatte tehdä erilaisen vaalikoneen, niin menkää osoitteesee naama.fi. Siellä valitaan ehdokas pärstäkerrointen yhteensopivuuden perusteella. Tuohan on siis yhden firman mainos heidän kuvantunnistussoftastaan, mutta tarjoaapa viihdettä. Minun kuuluisi äänestää jotain Keskisuomalaista keski-ikäistä maalaisliittolaista tuon mukaan, että silleen.

Ei kommentteja: