tiistaina, maaliskuuta 28, 2006

Syvällinen pohdinta

Välillä tuntuu, että elämä vie ja mies vikisee... sanomaton ei saa sanotuksi, vaikka pitäisi. Siksipä aika syvällisen pohdinnan.

Ähäkutti, hämäsinpäs. Ei tule syvällistä ja raastavaa kolmekymppisen miehen tuskaa, ei. Pienen valituksen tv-ohjelmien käsittämättömyydestä saatte eteenne mielenkiintonne tai mielenkiinnottomuutenne kohteeksi.

Tämä maikkarin Tanssii tähtien kanssa. Oikeesti, siis ihan aikuisten oikeesti, kuka jaksaa a) katsoa ihmisten tanssimista ja b) katsoa, kun amatöörit tanssivat ammattilaisten kanssa?

Katsojaluvuista päätelle moni, mutta miksi? Ei ymmärrä, vaikka puoliskoki on pari kertaa pakottanut kääntämään kanavaa ohjelman ulostuloaikaan. No, hupinsa kaikille, kait.

--

Lisäsin blogilinkkeihin muutaman seuraamani toveriblogin. Loppujen osalta, demariblogien lisääntyessä hullun lailla, päätin linkittää demarinuorten ylläpitämän listan tuohon. Omaan listaani lisäilen/poistan satunnaisesti tovereita sen mukaan, keiden blogeja aktiivesti seuraan. Yksi hyvä meriitti mukaan pääsemiseksi on säännöllinen ja usein tapahtuva päivittäminen, vink vink.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikken demari olekaan, niin Oksan lisäksi suositeltakoon lämpimästi ainakin Esa Suomisen blogia. Muitakin Oksan toverillisia tulee seurattua satunnaisesti.

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Pakko ilmoittautua! Olen tullut siihen ikään ja elämäntilanteeseen, jolloin sunnuntai-iltaisin katsoo mielellään hyväntuulista viihdettä. Tanssiohjelma on juuri sellainen - puhumattakaan siitä, että ohjelmaan kutsutut miehet ovat todellinen ilo silmälle!

Kivaa ohjelmassa on myös se, että katsojat äänestävät sitä kenen halivat jatkavan, ei sitä kenet haluavat pudota. Itse en kuitenkaan ole vielä sortunut äänestämään. Katsomaan vaan.

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Se on ihan sama, mitä sieltä tulee. Moderni ihminen on kahlinnut itsensä vastaanottimen ääreen. Tanssia tai ei.

Mirka kirjoitti...

Miten niin kyseessä ei ole hyvä ohjelma? ...jos et ole huomannut, meillä on toinenkin tv.