keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Ei ole todellista

Katsokaapa mitä kaikista tiedonvälittäjistä luotettavin, Keskustan verkolehti Apila tietää kertoa "tuuletuskokouksesta", jossa Heinäluoma kävi maalaisliiton eduskuntaryhmän kuultavana.

Sitaatti herroilta Heinäluoma ja Kalli on varmaan ihan oikea:
"Sekä Kalli että Heinäluoma totesivat, että käyty keskustelu vahvisti hallitusyhteistyötä. "

Juu, ihan varmasti näin on päivitelty. Mutta pitää olla kepulainen, jotta tästä vääntää uutisen. Samaan aikaan kun ne vähemmän luotettavat tiedotustahot vääntävät uutista siitä, että maalaisliitto harkitsi hallituksesta lähtöä.

Ei ole todellista! C'mon, heittäkää nyt voltti heinäkasaa kohden! Miten tämä nyt hallitusyhteistyötä vahvistaa, kun pidetään krisiikokous ja selvitään siitä? Ilman tällaisten kokousten tarvettako hallitus ei olisi ollut niin vahva kuin nyt. Jep jep.

Kriisi on kriisi. Ja vaikka siitä selvitään, niin samana tai seuraavana päivänä ei olla vahvempia kuin koskaan ennen.

3 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Jääkkääme odottamaan jahka Jarmo Korhonen valitaan kepun puoluesihteeriksi, silloin on näet vastaavanlaista teatteria odotettavissa yllin kyllin.

Katri Söder kirjoitti...

Iltalehti uutisoi tuuletuskokouksen kivasti, jotenkin näin: Heinäluoma laittoi keskustan eduskuntaryhmän ruotuun ja palautti sen Kallille paremmassa kunnossa kuin se alunperin oli...

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Kyllä se Eeron poseeraus Mikko Alatalon levyn kanssa lähenteli parodiaa. Kepulta tuo oli kokonaisuudessaan - ottaen huomioon heidän pelisääntömoitteensa - aika rankkaa mediapeliä keskinäisellä luottamuksella. Tätä se kai tuppaa olemaan.