keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Lontoon jälkeen


Mennään vielä yksi postaus tällaisella human-interest kamalla. Vaikka voisinkin sanoa muutaman sanasen esimerkiksi hallituksen perintöverolinjasta. Muistaako kukaan muu kuinka kamalaa kokoomuksen mielestä oli, että yksityishenkilöiden perintöverotuksessa on epäkohtia (jotka kyllä ovat todellisia ja kaipaavat korjausta). Ja mitä tapahtuu hallitusohjelmassa? Poistetaan perintövero maatiloilta ja perheyrityksiltä. Ensinnäkin maatilojen pitäisi olle yrityksiä - ja mikä pakko niitä yrityksiä on
periä? Myyminenkin on olemassa.
Mutta asiaan. Jouduin Lontoon reissulla tinkikään periaatteistani, kun hanki pojille tuliaisia. Itsehän olen siis (tietysti ja luonnollisesti) Arsenalin miehiä. Arsun pelipaidat jätkille olivat niin törkeän hintaisia, että en niihin sijoittanut. Asut menevät kuitenkin itse käyttöön, eivätkä näytiksi tai kannatuksen merkiksi.

Juniorit saivat siis - sinänsä ihan hyvännäköiset - Nottingham Forestin peliasut, sukkia myöten. Kolmevee tosin on (kuten kuvista näkyy) sitä mieltä, että kuvia otettaessa pitää poseerata.
Eivätkä juniorit oikein suostuneet pysymään paikoillaan yhteiskuvauksen ajaksi. Niki viheltää taustalla tuossa yhdessä kuvassa.

Asut kuitenkin kelpasivat. Ja herättivät ihastuneita "Hieno!" ja "Ulos pelaamaan?" kommentteja saajiltaan. Tehtävä täytetty.

Ei kommentteja: