tiistaina, toukokuuta 17, 2005

Nettikivaa

Lisäsin tuonne palkkiin nettikivaa sarakkeen, jonka alla on toistaiseksi pari paikkaa, jossa piipahda säännöllisesti pitämässä kivaa t. viihtymässä. Nationstatesista mainitsinkin jo aiemmin.

Sundayleague puolestaa on jalkapallon managerointipeli, jonka pelaajamäärä on hillittömän iso. Peli on periaatteessa ilmainen, mutta - yllätys, yllätys, pelissä menestyminen vaatinee muutaman euron sijoittamista. Tosin hyvällä joukkueella pystyy jatkuvasti voittamaan krediittejä turnauksista ym. eikä lisää rahaa tarvitse sijoittaa.

Peli on tekniikaltaan hyvä, idea on siis manageroida futisjoukkuetta, tehdä pelaajavalinnat, valita taktiikat, hankkia uusia pelaajia, voittaa pelejä, säätää harjoitukset kuntoon ja niin edelleen. Toimii jouhevasti ja on looginen. Olen kokeillut myös melkoisen suosittua Hattrikckiä, mutta vaikka se toisella tapaa vetovoimainen kyllästyiin sen tekniikan kankeuteen ja huonoon pelattavuuteen.

Sundayleaguenkin paras puoli on sen foorumeissa, jossa voi vaihtaa ajatuksia pelistä ja aivan kaikesta muiden kanssa. Ainakin tuolla "felix" serverillä, jolla itse pelaan, foorumit ovat vilkkaita, mielenkiintoisia ja hauskoja. Samalle serverille, jolla itse olen pääsee näppärästi mukaan tällä linkillä.

Ei kommentteja: