torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Sekalaista

Julkaisemissa näyttää olevan menossa kuiva kausi. Se ei niinkään johdu siitä, etteikö mielenkiinoista tapahtuisi niin politiikassa kuin omassakin elämässä - mistä esimerkkinä puoliskon diagnosoima kolmenkympin kriisi.

Politiikan puolella taas tapahtuu nyt jo vanhalla kunnon kunta-ja palvelurakenneuudistuksen sektorilla. Tai siis ei, tapahdu, mutta puhutaan paljon: sdp nokittaa kokoomusta ja kokoomus reagoi odotetulla tavalla...
Euroopassa tapahtuu muuallakin kuin Ranskassa. Olette varmaan kuulleet, siitä hassusta saappaan muotoisesta valtiosta - jossa aiemman merkintäni, jonka takana edelleen seison, mukaan pelataan tylsää jalkapalloa - nimeltä Italia. Sen politiikasta en paljoa uskalla kommentoida, on se sen verran sekaista. Viimeksi tänään löytyi äänestyslippuja kaatopaikalta... Suomesta ei montaa italiaisen järjestelmän tuntijaa edes löydy, jotka todella osaisivat asiaa analysoida. Prodille pisteet kotiin kuitenkin, toivottavasti hänen osin mahdottoman tuntuinen koalitionsa saadaan pystyyn, pysyy kasassa ja saa myös jotakin aikaan.

Ja vielä kevennys pääsiäisvapaille, nettikyselyitä on maailma täynnä, mutta up-demarin tämän viikkoinen sai hymyn väreet kareilemaan suupielissä ihan tosissaan: Kuka tai mikä oli/on pahin petturi? Ei se kysymys, mutta ne vaihtoehdot.

2 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Tuo Noskehan oli sikäläinen asevelisosialisti. Puolusti orastavaa demokratiaa kommunistidiktatuuripyrkimyksiä vastaan, aivan kuin toverit Suomessakin aikoinaan. Toimi Saksan puolustusministerinä I maailmansodan jälkeen. *ei voi mitenkään hyväksyä häntä petturien listalle*

Petteri Oksa kirjoitti...

Näinkin, kaikkeen se meidän äänenkannattajamme sortuukin...