torstaina, helmikuuta 22, 2007

Tallinnaa ja roudausta

Pitäisikö nyt ajatella jotain hienoa ja syvällistä? Ehkä, mutta en jaksa enkä kykene.

Eilinen meni hyvän ystäväni kanssa Tallinnassa, jossa olimme punaisen autoni kanssa hankkimassa ystävän kolmekymppisille päihdyttäviä juotavia. Meillä oli myös kuljettaja mukana, joten voi olla kohtuullisen helppo arvata, missä merkeissä matka meni. Oikein mukava keskiviikko jokatapauksessa, leppoisaa ja mukavaa.

Ensin jo huolestuin, että onko suorituskykyni noussut turhan kovaksi, kun pitkän ja päihdyttävän päivän jälkeen olin töissä jo kuitenkin ennen kahdeksaa. Olo suhteellisen freesi ja pirteä. Päivän mittaan jouduin kuitenkin toteamaan, että pieni piilokrapula on päällä. Ei ulospäin näkyviä oireita eikä hajua, mutta erittäin levoton, kärsimätön ja keskittymiseen kykenemätän olo kylläkin.

Ilta menee vaalitöiden merkeissä. Ehdokkaan mainos saapui painosta ja nyt sitä pitää levittää niille ystävällisille ihmisille, jotka ovat luvanneet mainostaa luukuttaa alueillaan. Minulle on langennut kampanjaroudarin osa, eli kuljetan mainoksia eri pisteisiin. Jos joku haluaa välttämättä ottaa yhteyttä pyytäkseen mainoksia jaettavaksi, niin siten saa enemmän kuin mielellään toimia.

Ei kommentteja: