keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2007

So this is Europe IV

Bratislava. Kahvila Tonavan rannalla. Kaljalla. Edelleen kuuma, +39.

Jos matkaseurasi käy turisti-infossa kysymässä kuinka pitkä matka on asemalle, eikä saa selkeää vastausta, käske takaisin. 3,5 km rinkka selässä ei välttämättä vastaa käsitystäni hauskasta. No, okei, yhteispäätöksellä lähettiin käveleen. Nämä on niitä juttuja, joista reissulegendat syntyvät.

Rautatieasemalta meidät bongattiin kivaan ja pieneen hostelliin. Pisteet samas paikas olevalle 50+ jenkkipariskunnalle, joka on 2kk kiertämässä (huonojen) rinkkojen kanssa Eurooppaa.

3 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

No jo on kuuma, ihan liian kuuma minun makuuni. Juokaapa paljon (myös) non alcoholic-juomia.

Petteri Oksa kirjoitti...

Jeh, aivan liian kuumaa on. Valista taysin sietamatonta. Hiki valuua ja vetta on pakko juoda litratolkulla, etta jaksaa yhtaan mitaan.

Ei tahan tassa ajassa totu. Huomiseksi on tosin luvattu vain 31 astetta Brnoon, jossa huomen puolenpaivan jalkeen pitaisi olla.

Alkoholin kulutus on itseasiassa ollut yllattavan alhainen. On liian kuuma istua terassilla, eika taalla ilmastoituja baareja ihan kauheasti ole.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna kutsuu Brno

Alku reissusta mulla ei ollu lammin.. Vetta satoi Saksassa.
Parin paivan ajan Prahassa ollut about 30 astetta. Mutta isossa kaupungissa se tuntuu viela kuumemmalta... Huomenna pojjat nahdaan Brnossa

-Kati-