torstaina, joulukuuta 22, 2005

Muuttopuuhia ja joulupolitiikkaa

Hyvät kirjoitusaikeet ovat viime aikoina kilpistyneet säätämiseen. Ihan käytännölliseen sellaiseen. Työpaikkani toimisto muuttaa ja pari viimeistä viikkoa käytävät ovat olleet täynnä muuttolaatikoita, tyhjiä sellaisia kyseleviä ihmisiä, ihmettelyjä muutto-ohjeistuksesta ja niin edelleen.

Oman huoneen pakkaaminen kävi kovin kivuttomasti. Puolessa vuodessa ei paljoa paperia tai muuta sälää ole ehtinyt huoneeseen kertyä. Varsinkin kun työsuhteen alusta saakka on tiennyt, että tämä muutto on vastassa.

Poliittinen rintama on vetäissyt jo jouluvaihteen päälle. Presidentinvaalit toki junnaavat omalla tahdillaan. Eilinen vaali"väittely" oli hyvin väsyttävä, ei sitä ihan ilman kanavasurffausta jaksanut katsoa. En tiedä oliko vika katsojassa, mutta Niinistöltä näytti olevan puhti lopussa, kaikki avaukset oli jo kuultu, eikä niihin tullut uutta virtaa. Vaalin kannalta on sääli, jos Niinistö ei saa uutta vaihdetta päälle, Vanhasesta ei ole käytännössä mihinkään - virkamiesministeri kun tuntuu olevan. Halonen puolustaa jo tehtyä (mikä sekin on tavallaan sääli, vaikka presidentin asemasta jotenkin ymmärrettävää).

Ei kommentteja: