lauantaina, heinäkuuta 30, 2005

Vanhasta viedään

Julkisuudessa ainakin aika lujaa. Ei kai näihin soppiin pitäisi kajota itsekunnioituksen nimissä, mutta näin kesäterästä palaillessa kiusaus käy liian suureksi vastustaa.

Oleellista pääministeri "mitkä perhearvot?" Vanhasen ihmissuhdesopassa näin poliittisesta vinkkelistä on se, mitä hän sanoi ja mikä piti paikkansa. Kun Vanhaset tiedottivat erosta, molemmat osapuolet kertoivat, ettei eroon liity kolmatta osapuolta.

Jos nyt sitten osoittautuisi, että tämä Vanhasen väitetty suhde olisi tottta, niin Vanhanen olisi valehdellut eronsa syistä. Siinä ei nyt sinällään ole mitään rikollista, mutta politiikon uskottavuudelle voi olla kova paikka jäädä kiinni valehtelusta tässä kohden. Vanhasta saatettaisiin sitten jo viedä lujaa, jos tämä toteutuisi. Tuskinpa tosin kiinni jää. Jos tällä mystisellä 7-päivää naisella olisi jotain todisteita, niin kait niitä jo iskettäisiin pöytään?

Tietysti voi olla niinkin, että Vanhaset tarkoittivat ettei eroon liity kolmatta osapuolta, mutta sitä edeltävistä tapahtumista he eivät puhuneet mitään.

Ei kommentteja: